Greita paieška
Receptai
Draugai

Pica su saliamiu

Pica su saliamiu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Picos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Mocarela sūris , 150 gramų
  • Saliamis , 100 gramų
  • Pomidorų padažas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Padui:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vanduo , 0,3 stiklinės
  • Pienas , 0,3 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Mielės, sausos , 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla: Ištrinkite mieles, berkite pusę, miltų, tuomet įmuškite kiaušinį, druskos. Palikite šiek tiek palikti.

  2. Tešlai pakilus, supilkite šiltą vandenį, pieną, alyvuogių aliejų. Išmaišykite.

  3. Po truputį berkite likusius miltus, minkykite tešlą, Jei, jūsų nuomone, miltų per mažai, tai įdėkite šiek tiek daugiau. Pakildinkite ir dar kartą išminkykite. Paruošta tešla turi nelipti prie jūsų rankų.

  4. Iškočiokite picos paplotėlį ir tieskite ant kepimo formos.

  5. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

  6. Patepkite padą aliejumi ir sudėkite pomidorų padažą.

  7. Supjaustykite pomidorą ir svogūną. Apšlakstykite juos aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Sudėliokite ant picos.

  8. Kepkite 20 minučių, tuomet ant picos sudėkite saliamį ir sūrį. Kepkite dar 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos KRIAUŠIENĖ Keksiukai su spanguolėmis Sūrio lazdelės KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Ispaniškos pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!