Greita paieška
Receptai
Draugai

Pica su vištiena

Pica su vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Picos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 4,5 stiklinės
  • Druska , 1,8 arbatinio šaukštelio
  • Mielės , 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus , 0,3 stiklinės
  • Vanduo , 1,8 stiklinės
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Manų kruopos , 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų pasta , 1 stiklinė
  • Vanduo , 0,8 stiklinės
  • Parmezano sūris , 0,3 stiklinės
  • Česnakinė druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprikos milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Vištienos krūtinėlė , 1 vienetas
  • Mocarela sūris , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti miltus, druską ir mieles.

  2. Supilti aliejų, ledinį vandenį ir cukrų. Viską gerai išmaišykite. Turi gauti tešlos kamuolys, kurį reikia minkyti apie 5-7 minutes, atitinkamai jei tešla yra per skysta ar per sausa, pridėti reikiamų ingredientų.

  3. Tešlą padaliname į 6 dalis ir dedame ant aliejumi ištepto kepimo popieriaus, suvyniojame ir dedame į plastikinį maišelį. Dedame į šaldytuvą ir paliekame per naktį.

  4. Dvi valandas prieš gaminant išimti tešlą iš šaldytuvo ir iškočioti norimo dydžio lakštus. Juos dėti į paruoštą skardą ir pašlakstyti aliejumi ir apibarstyti manų kruopomis.

  5. Pdararyti padažą, sumaišant pomidorų pastą, vandenį, česnakinę druską, paprikos miltelius ir parmezano sūrį.

  6. Apkepti vištienos krūtinėlę, ją atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.

  7. Ant tešlos dėti padažą, vištieną ir tarkuotą mocarelos sūrį.

  8. Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių. Kepti picą apie 10 minučių.

  9. Iškepusią picą palikti 3 minutėms pravėsti, tada pjaustyti ir skanaus.

Receptą atsiuntė Karina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Varškės apkepas Virti briuselio kopūstai su sviestu Kava kitaip Kreminė svogūnų sriuba Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!