Greita paieška
Receptai
Draugai

Picos padažas

Picos padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnai , 0,5 galvos
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Aliejus , 15 mililitrų
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Druska , 0,5 žiupsnelio
  • Pomidorų pasta , 350 gramų
  • Cukrus , 0,5 žiupsnelio
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 žiupsnelio
  • Kmynai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Bazilikai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Paprikos milteliai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną susmulkiname.

  2. Svogūną pakepiname aliejuje.

  3. Supilame susmulkintą pomidorą. Patroškiname 2 min.

  4. Supilame pomidorų pastą, maišant suberiame prieskonius.

  5. Padažą kaitiname apie 5 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė Leticija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įprasti morenginiai sausainiai Marinuota strimele Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Šašlykai marinuoti kefyre
Reklama
Prisijunk prie mūsų!