Greita paieška
Receptai
Draugai

Piemenėlio bandelės

Piemenėlio bandelės
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Bandelės, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Dešra , 200 gramų
  • Sūris, fermentinis , 150 gramų
  • Kmynai , 1 arbatinis šaukštelis
Tešlai:
  • Miltai , 400 gramų
  • Sviestas , 40 gramų
  • Mielės , 20 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • raudonėlis , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas , 150 mililitrų
Aptepimui:
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Prieskoniai, picai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Dešrą ir sūrį supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į indą, pabarstome kmynais ir išmaišome.

  2. Ištirpiname sviestą, pašildome pieną ir supilame į dubenį. Įdedame sutrupintas mieles, cukrų, druską ir raudonėlį. Išmaišome.

  3. Įmušame kiaušinius, dedame grietinę ir vėl išmaišome. Suberiame 375 g miltų ir išminkome tešlą. Paliekame 45 min., kad iškiltų.

  4. Tuomet ant stalo supilame likusius miltus ir iškočiojame tešlą. Išspaudžiame skritulius. Ant skritulio viršaus dedame įdarą ir uždengus kitu skrituliu, suspaudžiame kraštus.

  5. Bandeles aptepame kiaušinio ir picos prieskonių plakiniu.

  6. Kepame 220 laipsnių temperatūroje, maždaug 25 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės apkepas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Keksiukai su spanguolėmis Biskvitinis pyragas Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!