Greita paieška
Receptai
Draugai

Pieniška leistinukų sriuba

Pieniška leistinukų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė miltų;
    1 kiaušinis;
    1 šaukštas sviesto;
    1 litras pieno;
    3 stiklinės vandens;
    truputis druskos ir cukraus;

  2. Sviestą ištrinti, įdėti trynį, druskos ir sukant pilti miltus. Kai tešla bus pakankamai puri, sudėti išplaktą baltymą. Tešla turi būti kaip rūgšti grietinė. Jeigu tešla per tiršta, galima įpilti truputį pieno.
    Pieną su vandeniu užvirinti, pasūdyti ir įkaitintu arbatiniu šaukšteliu leisti į jį norimo dydžio leistinukus. Suleidus puodą uždengti ir trumpai pavirinti.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!