Greita paieška
Receptai
Draugai

Pieniškas braškių desertas "Labanakt"

Pieniškas braškių desertas "Labanakt"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 150 gramų
  • Cukrus - želė ,,Multi'' , 2 valgomieji šaukštai
  • Braškės , 100 gramų
  • Aguonos , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti, kol pravės.

  2. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Krevetės grietinėlės padaže Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!