Greita paieška
Receptai
Draugai

Pieniškas braškių desertas "Labanakt"

Pieniškas braškių desertas "Labanakt"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 150 gramų
  • Cukrus - želė ,,Multi'' , 2 valgomieji šaukštai
  • Braškės , 100 gramų
  • Aguonos , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti, kol pravės.

  2. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Miltiniai blynai Česnakinis padažas kebabams Citrinų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!