Greita paieška
Receptai
Draugai

Pieno punšas

Pieno punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Gėrimai alkoholiniai
Paruošimo laikas:
Reikės:
  • Pienas , 120 mililitrų
  • Vanilinis likeris , 25 gramai
  • Cukraus pudra , 7 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į pašildytą stiklinę supilamas likeris, karštas virintas pienas, miltinis cukrus ir sumaišoma.

  2. Pieno punšas patiekiamas karštas (80–90°C temperatūros).

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Ridikėlių ir agurkų salotos Dešrelės su bulvėmis Sumuštinukai su lašiša ir citrina Silky Orange Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!