Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybiais įdarytos bandelės

Pievagrybiais įdarytos bandelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pievagrybiai , 100 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Miltai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviesto , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė , 50 mililitrų
  • Fermentinis sūris , 50 gramų
  • Druska
  • Bandelės , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite, sumaišykite, pabarstykite druska ir pipirais ir pakepinkite svieste 5-7 min. Baigiant kepinti užbarstykite arbatinį šaukštelį miltų.

  2. Iš bandelės išskobkit vidurį ir sudėkit masę į bandelę.
    Fermentinį sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant viršaus. Orkaitę įkaitinkite iki 150° ir kepkite, kol užsidės graži rusva plutelė.

Receptą atsiuntė Nijolė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Burokėlių salotos Naminė pica Purūs keksiukai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!