Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybių ir daržovių troškinys

Pievagrybių ir daržovių troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Piebagrybiai , 200 galvų
  • Salierai (stiebas) , 1 vienetas
  • Moliūgai , 200 gramų
  • Cukinija , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Žalumynai , 1 saujelė
  • Paprika , 1 vienetas
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas , 50 gramų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkintus svogūnus apkepti ant pusės sviesto, sudėti pievagrybius ir vėl troškinti trumpai.

  2. Ant likusio sviesto apkepti kitas smulkintas daržoves.

  3. Viską sumaišyti, sudėti grietinę, druską, žalumynus (krapai, bazilikai, petražolės) ir dar troškinti apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Kotletai su varške Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!