Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybių ir daržovių troškinys

Pievagrybių ir daržovių troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Piebagrybiai , 200 galvų
  • Salierai (stiebas) , 1 vienetas
  • Moliūgai , 200 gramų
  • Cukinija , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Žalumynai , 1 saujelė
  • Paprika , 1 vienetas
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas , 50 gramų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkintus svogūnus apkepti ant pusės sviesto, sudėti pievagrybius ir vėl troškinti trumpai.

  2. Ant likusio sviesto apkepti kitas smulkintas daržoves.

  3. Viską sumaišyti, sudėti grietinę, druską, žalumynus (krapai, bazilikai, petražolės) ir dar troškinti apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kakava padeda atgauti jėgas, žvalumą, tonizuoja.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Silkė su cinamonu Kepta žuvis marinate Moliūgų sriuba su ryžiais Šaltiena greitpuodyje Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!