Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybių kreminė sriuba

Pievagrybių kreminė sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sultinys , 0,5 litro
  • Pievagrybiai , 600 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną ir pievagrybius supjaustyti ir patroškinti keptuvėje apie 10 minučių.

  2. Juos supilti į sultinį ir užvirinti.

  3. Iš miltų ir 5 šaukštų vandens paruošiam tyrę ir supilame į sultinį.

  4. Keletą minučių pavirti ir nuimti nuo ugnies.

  5. Sriuba sutriname su blenderiu ar maišytuvu.

  6. Sriubą vėl dėti ant ugnies, pašildyti, bet neužvirinti. Supilti grietinėlę išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.

  7. Tiekti su žaliomis petražolėmis bei skrebučiu.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai2
Agnė

Įdomu koks skonis būtų su riešutais :) ?

Fantazija

Įmetus morkytę galima gauti kitokią kreminę sriubytę :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Silkė su cinamonu Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!