Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybių padažas

Pievagrybių padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 1 pakelis
  • Svogūnų laiškai , 2 vienetai
  • Sultinys , 0,5 litro
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome pievagrybius mažais kubeliais. Į keptuvę dedame sviestą, supilame pievagrybius ir pakepiname.

  2. Įdedame miltų ir dar pakepame. Pilame sultinį, dedame grietinę, pjaustytus svogūnų laiškus ir toliau kepame. Apibarstome prieskoniais.

Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Folijoje kepta vištiena Raugintų kopūstų sriuba Kiaulienos nugarinė su sūriu Silkė su cinamonu Nugarinės šašlykas Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!