Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybių padažas

Pievagrybių padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 1 pakelis
  • Svogūnų laiškai , 2 vienetai
  • Sultinys , 0,5 litro
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome pievagrybius mažais kubeliais. Į keptuvę dedame sviestą, supilame pievagrybius ir pakepiname.

  2. Įdedame miltų ir dar pakepame. Pilame sultinį, dedame grietinę, pjaustytus svogūnų laiškus ir toliau kepame. Apibarstome prieskoniais.

Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Miltiniai blynai Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas Česnakinis padažas kebabams Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!