Greita paieška
Receptai
Draugai
Pievagrybių padažas
Kategorijos:
Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Pievagrybiai , 1 pakelis
- Svogūnų laiškai , 2 vienetai
- Sultinys , 0,5 litro
- Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
- Miltai , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome pievagrybius mažais kubeliais. Į keptuvę dedame sviestą, supilame pievagrybius ir pakepiname.
Įdedame miltų ir dar pakepame. Pilame sultinį, dedame grietinę, pjaustytus svogūnų laiškus ir toliau kepame. Apibarstome prieskoniais.
Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!