Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybių padažas

Pievagrybių padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 1 pakelis
  • Svogūnų laiškai , 2 vienetai
  • Sultinys , 0,5 litro
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome pievagrybius mažais kubeliais. Į keptuvę dedame sviestą, supilame pievagrybius ir pakepiname.

  2. Įdedame miltų ir dar pakepame. Pilame sultinį, dedame grietinę, pjaustytus svogūnų laiškus ir toliau kepame. Apibarstome prieskoniais.

Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nekeptas maskarponės sūrio tortas Keksiukai su spanguolėmis Sūrio padažas makaronams Sojos pupelių kotletai Trešnių trauktinė Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!