Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybių padažas

Pievagrybių padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 1 pakelis
  • Svogūnų laiškai , 2 vienetai
  • Sultinys , 0,5 litro
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome pievagrybius mažais kubeliais. Į keptuvę dedame sviestą, supilame pievagrybius ir pakepiname.

  2. Įdedame miltų ir dar pakepame. Pilame sultinį, dedame grietinę, pjaustytus svogūnų laiškus ir toliau kepame. Apibarstome prieskoniais.

Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Šaltiena greitpuodyje Čenakai Lietuviška  balta mišrainė Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!