Greita paieška
Receptai
Draugai

Pievagrybių salotos su vynuogėmis

Pievagrybių salotos su vynuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 200 g įvairių spalvų vynuogių,
    300 g pievagrybių,
    1 cikorija,
    1/2 svogūno galvutės,
    2 šaukštai obuolių acto,
    4 šaukštai aliejaus,
    druskos, pipirų.



  2. Cikoriją, pievagrybius ir svogūną susmulkiname, užpilame acto, aliejaus, druskos, pipirų, išmaišome, sudedame į salotines. Ant jų sudedame per pusę perpjautas ir be kauliukų vynuoges

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Astros kepsnys Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Čenakai Šventiška žąsies krūtinelė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!