Greita paieška
Receptai
Draugai

Pigi trinta pievagrybių sriuba

Pigi trinta pievagrybių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 3

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 200 g. marinuotu pievagrybiu, 2 virtos bulvės, 1 saukstas grietines, truputis druskos ir petrazoliu su krapais

  2. i puoda ipilti apie 2 stiklines vandens, ideti pjaustytus pievagrybiu, bulves, smulkintus krapus ir petrazole. pavirti apie 6 - 8 , min. pagardinti grietine ir druska. viska sutrinti su blenderiu ir valgyti. skanaus

Komentarai3
Išbandžiau

Nepatiko...

Valentina Kazakevičienė

Man irgi iš šviežių pievagrybių atrodo skaniau...

Lina Žebrauskienė

niekada neviriau sriubos is marinuotu grybu.... idomu.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Vanilinis varškės apkepas Marinuoti žiediniai kopūstai Gardutėlė kriaušių uogienė Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!