Greita paieška
Receptai
Draugai

Pikantikškas kepsnys su vyno padažu

Pikantikškas kepsnys su vyno padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Karbonado , 1 kilogramas
  • Mėsos prieskonių
  • Aliejus
  • Obuoliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Spanguolių džemas , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonas vynas , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsa pabarstome druska, prieskoniais, apkepame iš abiejų pusiu ant nedidelio kiekio aliejaus. į likusi aliejų, keptuvėje, pilame raudono vyno, išmaišome.

  2. Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam išimame sėklas. Į puodą įpilame vandens, kad obuolius apsemtu iki pusės.

  3. Užverdame, dedame šaukšta cukraus, dedame obuolio puseles ir kiekviena puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį dedame šaukštelį spanguolių džemo.

  4. Ant lekštės dedame pora kepsnelių, per vidurį obuolį, pilame vyno padažą. Tiekiame su bulvių koše arba ryžiais.

Receptą atsiuntė Šarūnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Čenakai Pekino kopūstų salotos Zrazai su trimis įdarais Virtų bulvių cepelinai su mėsa Orkaitėje troškinti balandėliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!