Greita paieška
Receptai
Draugai

pikantiška anties šlaunelė

pikantiška anties šlaunelė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. anties slauneliu, paukstienos prieskoniu, migdolu, trupucio medaus.

  2. slaunele itrinti prieskoniais, ideti i folija, uzvynioti ir kepti 15 - 20 min. po to isimti is folijos, aptepti medumi ir apibarstyti smulkintais migdolais ir dar kepti orkaiteja apie 10 min (be folijos). migdolai antienai suteikia siubtilu skoni ir kvapa. skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dancing bubbles Virtos “gėlytės” Pica su saliamiu Kepti varškės skryliai Šaltiena greitpuodyje Bacardi Mojito [mochito] kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!