Greita paieška
Receptai
Draugai

Pikantiška triušienos nugarinė

Pikantiška triušienos nugarinė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Triušis , 1 vienetas
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
  • Čiobreliai , 1 žiupsnelis
  • Lašinai , 100 gramų
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas , 200 mililitrų
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Jorgurtas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušio nugarinę įtrinti druska, pipirais, aptepti garstyčiomis, pabarstyti trupučiu čiobrelio. Lašinius supjaustyti plonomis riekelėmis, jomis apvynioti nugarinę ir įkaitintame margarine apkepti.

  2. Apšlakstyti vynu, apdėlioti citrinos griežinėliais ir apie 40 min. kepti, nuolat palaistant padažu, kad mėsa būtų trapi. Iškepus lašinius nuimti, mėsą šiltai pastatyti.

  3. Padažą perkošti, jį paskaninti citrinos sultimis, sutirštinti jogurtu su jame įmaišytais miltais. Dar kartą tame padaže pakaitinti. Prieš patiekiant nugarinę pjaustyti norimo dydžio gabalais.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai2
Sandra

as irgi, bet mamute jau nebelaiko triusiu, tai sunku ju ir gauti

Lina Žebrauskienė

kaip noreciau triusio....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ... Grybų padažas Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!