Greita paieška
Receptai
Draugai

PIKANTIŠKAS GULIAŠAS

PIKANTIŠKAS  GULIAŠAS
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų

Gaminimo instrukcija:
  1. 600gr.veršienos;120gr.pupelių;indelis raudonųjų kons.pupelių;4šviežus abrikosai;0.5st.grietinėlės;2skiltelės česnako;rozmarinų;šaukštas miltų;šaukštas pomidorų padažo;50gr.alyvuogių.

  2. Abrikosus pasidaliname pusiau;veršieną supjaustom kubeliais,suprieskoniuojam ir kepiname su aliejumi;suberiam smulkintą česnaką dedam padažąir 6min.pakepiname,pabarstom miltais ir maišant pilame 0,5l.vandenssudedam abrikosus rozmarinų šakelę ir troškinam apie 40min.sudedam alyvuoges ir pupeles,dar patroškinam 10min.ir ant galo supilam grietinėlę...Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami makaronai nesulips, jei į vandenį įdėsite truputį sviesto arba margarino.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos kepsniukai Purūs keksiukai Žuvienė iš upėtakio Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!