Greita paieška
Receptai
Draugai

Pikantiškas mėsos apkepas

Pikantiškas mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mielinė tešla , 1 pakelis
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Konservuota jautiena , 400 gramų
  • Malta veršiena , 200 gramų
  • Grietinė , 0,3 litro
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Užminkome mielinę tešlą, leidžiame pakilti ir dar kartą perminkę, iškočiojame.

  2. Padarome 2 papločius. Vieną įtiesiame į riebalais išteptą skardą ir suformuojame kraštelius.

  3. Svogūnai supjaustomi kubeliais, patroškiname aliejuje, jautieną supjaustome smulkiai, veršieną (arba paukštieną) pagardiname druska, pipirais, suberiame grietinę, svogūnus ir labai gerai išmaišome.

  4. Dedame ant tešlos ir uždengiame kitu lakštu. Kepame apie 50 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Vištienos kepsniukai Įdaryti makaronų vamzdeliai Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!