Greita paieška
Receptai
Draugai
Pikantiškas mėsos apkepas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Mielinė tešla , 1 pakelis
- Svogūnai , 4 vienetai
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Konservuota jautiena , 400 gramų
- Malta veršiena , 200 gramų
- Grietinė , 0,3 litro
- Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Užminkome mielinę tešlą, leidžiame pakilti ir dar kartą perminkę, iškočiojame.
Padarome 2 papločius. Vieną įtiesiame į riebalais išteptą skardą ir suformuojame kraštelius.
Svogūnai supjaustomi kubeliais, patroškiname aliejuje, jautieną supjaustome smulkiai, veršieną (arba paukštieną) pagardiname druska, pipirais, suberiame grietinę, svogūnus ir labai gerai išmaišome.
Dedame ant tešlos ir uždengiame kitu lakštu. Kepame apie 50 min.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!