Greita paieška
Receptai
Draugai

Pikantiškas troškinys

Pikantiškas troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Troškiniui:
  • Vištienos kepenėlės , 300 gramų
  • Baklažanai , 1 vienetas
  • Grybai , 300 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Aitrioji paprika , 0,5 vieneto
  • Žalumynai , 1 pundelis
  • Sojų padažas , 2 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.

  2. Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.

  3. Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.

  4. Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3min.

  5. Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.

  6. Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.

  7. Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepenėlių blyneliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės” Čenakai Mielinė plonapadės picos tešla Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!