Greita paieška
Receptai
Draugai

Pikantiškas troškinys

Pikantiškas troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Troškiniui:
  • Vištienos kepenėlės , 300 gramų
  • Baklažanai , 1 vienetas
  • Grybai , 300 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Aitrioji paprika , 0,5 vieneto
  • Žalumynai , 1 pundelis
  • Sojų padažas , 2 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.

  2. Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.

  3. Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.

  4. Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3min.

  5. Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.

  6. Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.

  7. Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Kepta žuvis marinate Želė tortas „Vasarėlė“ Daržovių troškinys su vištiena Pekino kopūstų salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!