Greita paieška
Receptai
Draugai

Pikantiškas žuvies kepsnys

Pikantiškas žuvies kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Česnakas , 200 gramų
  • Svogūnas , 400 gramų
  • Žuvis , 500 gramų
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Aliejus
  • Žuvies prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnakus gerai sugrūsti arba sumalti. Svogūnus supjaustyti ir pakepinti su aliejumi, pabaigoje sudėti česnakus, šiek tiek druskos ir išmaišyti.

  2. Paruoštą žuvį pabarstyti prieskoniais ir apkepti su aliejumi, kol gražiai apskrus. Sudėti į kepimo formą, padengti svogūnų - česnakų masę, pabarstyti tarkuotu sūriu ir apkepti orkaitėje.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta vištiena su ryžiais Pekino kopūstų salotos Mėsos troškinys su daržovėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Raugintų kopūstų sriuba Kepti pievagrybiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!