Greita paieška
Receptai
Draugai

Pikantiški burtininkai (koldūnai)

Pikantiški burtininkai (koldūnai)
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Miltai , 400 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Mėsos faršas , 250 gramų
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
  • Paprika, raudona, milteliai , 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Jogurtas , 600 gramų
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išmaišome su miltais ir trupučiu vandens. Tada tešlą uždengiame ir paliekame pusvalandžiui pastovėti.

  2. Svogūnus susmulkiname, sumaišome su mėsa, pridedame smulkintų petražolių, beriame druskos pipirų ir 3 šaukštelius paprikos miltelių.

  3. Paimame tešlą ir iškočiojame, supjaustome kvadratėliais, šaukšteliu dedame faršo ir užspaudžiame. Koldūnus dedame virti į pasūdyta verdantį vandenį.

  4. Gaminame padažą. Į jogurtą sudedame trintus česnakus, beriame druskos, pipirų ir išmaišome. Padažą kelias minutes kaitiname keptuvėje ir pridedame dar truputį paprikos miltelių.

    Skanaus.

Komentarai2
svajoniu salis

pasigamink ir zinosi skanu ar ne ¿

jolanta kasputienė

oi kaip skanu ,čia turėtų būti :):)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Purūs keksiukai Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Čenakai Mieliniai čeburėkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!