Greita paieška
Receptai
Draugai

Pikantiški šašlykai

Pikantiški šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Svogūnai , 4 galvos
  • Granatų sultys , 500 mililitrų
  • Citrinos sultys , 100 mililitrų
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Reikės:
  • Kiaulienos sprandinė , 2 kilogramai
  • Paprika , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos sprandinė supjaustoma 3-4 cm kubeliais.
    Svogūnai supjaustomi griežinėliais.

  2. Į dubenį sudedame mėsą, svogūnus, suberiame prieskonius ir paminkome rankomis (apie 2 minutes).

  3. Po to viską užpilame granatų ir citrinų sultimis.

  4. Mėsą uždengiame ir laikome šaldytuve per naktį.

  5. Mėsą kartu su paprikos ir svogūnų gabaliukais suveriame ant iešmų ir kepame šašlykinėje.

Receptą atsiuntė Jorė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielės greičiau pakils, jei jas užpilsite šiltu pienu su cukrumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos širdelių guliašas Įdaryti makaronų vamzdeliai Mieliniai čeburėkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!