Greita paieška
Receptai
Draugai

Pita traškučiai

Pita traškučiai
Pita traškučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lavašas , 2 vienetai
Aptepimui:
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Prieskoniai (įvairūs) , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę išplakti su kiaušiniu ir česnako skiltele. Turi gautis vientisa masė. (česnaką prieš dedant į plakimo indą, sugrūsti arba smukliai sukapoti).

  2. Lavašą ištepti grietinėle. Apibarstyti prieskoniais.

  3. Lavašų lapus supjaustyti arba sukarpyti kvadratėliais arba juostelėmis.

  4. Sudėti į kepimo skardą. Kepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 5-10 min.

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami makaronai nesulips, jei į vandenį įdėsite truputį sviesto arba margarino.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!