Greita paieška
Receptai
Draugai

Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys

Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 800 gramų
Mėsai:
  • Sviestas , 150 gramų
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 10 gabalėlių.

  2. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių.

  3. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.

Receptą atsiuntė Eda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Kotletai su varške Čenakai Lietiniai su dešrelėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!