Greita paieška
Receptai
Draugai
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Jautiena , 800 gramų
Mėsai:
- Sviestas , 150 gramų
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 10 gabalėlių.
Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių.
Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Receptą atsiuntė Eda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!