Greita paieška
Receptai
Draugai

Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys

Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 800 gramų
Mėsai:
  • Sviestas , 150 gramų
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 10 gabalėlių.

  2. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių.

  3. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.

Receptą atsiuntė Eda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Virti briuselio kopūstai su sviestu Šaltiena greitpuodyje Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Picos padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!