Greita paieška
Receptai
Draugai

Plekšnių apkepas su pievagrybiais

Plekšnių apkepas su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Kiti apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Plekšnių filė , 600 gramų
  • Pievagrybiai , 400 gramų
  • Lydytas sūris , 250 gramų
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, baltieji , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Sluoksniuota tešla , 1 lapas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius supjaustome griežinėliais, apkepiname svieste, pagardiname druska ir pipirais. Išimame grybus, o į keptuvę sudedame lydytą sūrelį, grietinę ir maišome, kol sūris išsilydys.

  2. Tuomet vėl sudedame atgal grybus ir išmaišome.

  3. Kepimo skardą išklojame tešla. Tešlą įtriname česnako skiltelę ir ištepame sviestu. Plekšnes supjaustome gabalais ir sudedame ant tešlos. Užpilame grybų mase ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Astros kepsnys Kiaulienos nugarinė su sūriu Paprikų ir pomidorų salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!