Greita paieška
Receptai
Draugai

Plikyti pyragaičiai su įdaru

Plikyti pyragaičiai su įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Varškė , 250 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus , 50 gramų
  • Šokolado drožlės , 20 gramų
Tešlai:
  • Sviestas , 50 gramų
  • Miltai , 150 gramų
  • Krakmolas , 30 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. 250 ml vandens užvirinti su sviestu ar margarinu.

  2. Puodą nukelti nuo viryklės, suberti miltų ir krakmolo mišinį ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Jį kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo dugno.

  3. Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir po vieną įmaišyti kiaušinius. Kai tešla ima blizgėti ir sunkiai varva nuo šaukšto, kiaušinių pakanka.

  4. Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros.

  5. Į ataušusią tešlą įmaišyti kepimo miltelius.

  6. Dviem šaukštais suformuoti nedidelio dydžio tešlos rutuliukus ir juos išdėliuoti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  7. Kepti 25-30 min. Per pirmąsias 15-20 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nusukristų.

  8. Iškepusių pyragėlių viršų tuojau pat nupjauti ir viską ataušinti.

  9. Įdarui varškę sumaišyti su giretinėle, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.

  10. Varškės masę įdėti į pyragaičius, pabarstyti šokolado drožlėmis. Uždėti pyragėlių viršų.
    Labai paprastas, pigus, greitas, ir labai skanus desertas.
    SKANAUS.

Komentarai2
Ka

Per skanu

Sandra

mmmm kokie skanuciai. labai juos megstu duodu 5

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Moliūgų sriuba su ryžiais Burokėlių mišrainė su majonezu Troškintos kiaulienos kepenėlės Širdelės blynai Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!