Greita paieška
Receptai
Draugai

Plikyti pyragėliai su įdaru ir šokoladu

Plikyti pyragėliai su įdaru ir šokoladu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Mascarpone sūris , 0,5 stiklinės
Tešlai:
  • Sviestas , 55 gramai
  • Miltai , 160 gramų
  • Krakmolas , 35 gramai
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo , 250 mililitrų
Papuošimui:
  • Šokoladas , 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.

  2. Puode užvirinti 250 ml vandens su sviestu (ištirpintu).

  3. Puodą su vandeniu ir sviestu nuimti nuo ugnies ir iš karto suberti miltus, krakmolą ir gerai išmaišyti.

  4. Nuolat maišant, kaitinti dar apie 1 min., kol tešlą atsiskirs nuo puodo kraštų.

  5. Karštą tešlos gniužulą tuojau pat įdėti į dubenį ir po vieną įmušti kiaušinius.

  6. Į atvėsintą tešlą įmaišyti kepimo miltelius.

  7. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos išdėlioti tešlos gumulėlius, suformuotus dviem šaukšteliais arba išspaustus švirkštu.

  8. Plikytus pyragėlius kepti 25-30 min. 200 laipsnių orkaitėje.

  9. Per pirmąsias 15 min. orkaitės neatidarinėkite, nes pyragėliai sukris.
    Į iškeptus pyragėlius (leiskite jiems truputį pravėsti) su švirkštu į vidų įšvirkškite varškės arba maskarpone sūrio (pagal skonį). Viršų aptepkite šokoladu.

  10. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Taco Miltiniai blynai Šašlykas orkaitėje Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!