Greita paieška
Receptai
Draugai

Plovas su vaisiais

Plovas su vaisiais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 6

Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos išpjova,svogūnai,morkos,aliejus,ryžiai,paprika,slyvos,abrikosai.

  2. Kiaulienos išpjovą susipjaustome gabalėliais ir užmarinuojame Jums patinkančiais prieskoniais,svogūną susipjaustome smulkiai,morką sutarkuome,ir pakepiname,sudedame į puodą,mėsą taip pat apkepame,sudedame ant morkų bei svogūno,tada ryžius perliejame šaltu vandeniu,ir sudedame ant mėsos,įpilame per du irštus vandens.Dedame su puodu į orkaitę,po 40min,sudedame smulkiai supjaustytą papriką,slyvas bei abrikosus.Dar 10-15min patroškiname.
    Skanaus :)

Komentarai6
sisi

bet ziuriu,kad tu ne tik KVAILA, bet dar ir BERASTE...nu nieko,pasitaiko PEREKSLEMS !!!

Agne Apanasenko

Oj,sorry,ne ta gimine?Vyriskos rasyti nejyka ranka :DDD

sisi

tai kad y vista nesu panasus,tu ce gal apie savo mama kalbi ?

sisi

ka tu tuom ZASIKE nori pasakyt ?

Agne Apanasenko

Bet rimtai tu vista,maniau,kad tik priklaukus :D

sisi

hm kazi kas ce gaunas

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Faršu įdarytos paprikos Žemaičių blynai su faršu Krevetės grietinėlės padaže Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!