Polse horn - Dešrelių rageliai
16 vienetų reikia:
350 - 400 g. miltų
35 g. šlapių mielių
50 g. margarino
1 stk "Dvaro" pieno
po 1 arbatinį šaukstelį cukraus ir druskos
1 kiaušinio trynys
1 - 2 šaukštai pomidorų pastos
8 hotdoginės dešrelės
kiaušinio baltymo apteptiMieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir supilt į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir iŠminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (aš dar dėjau į baltymą picos prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaitėje 15 min. valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis. Skanaus
- Komentuoti

Ir šampūnai, ir telikai, ir kompas, ir bulvės...Viskas kenkia xD

ai, vis tiek zmogus numirsi, ir nezinosi nuo ko. jei mikrobange pora kart i savaite naudojies nematau cia jokios problemos. juk sei laikais ir mobiliakai kenkia :))))

xD
Bišk nesveikas maistas iš mikrobangės..negerai.

ir zinok skanu, kai turiu laiko, as ju prisigaminu is 2 normu ir i kamera, kai neturiu laiko valgyt gamint tik issitraukiu i mikrobange ir - voilia.

gražu
Panašūs receptai
Daugiau receptųFolijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.
Rodyti kitą patarimą