Greita paieška
Receptai
Draugai

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinoje
Rekomenduojame:
Įvertino 14 lankytojų

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 2 litrai
  • Želatina , 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 4 valgomieji šaukštai
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Pomidorai
  • Svogūnai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks. Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.

  2. Į stiklainiukus sluoksniais dedame svogūnus (supjaustytus pusžiedžiais), pomidorus (mažesnius visus, o didesnius, perpjautus pusiau), vėl svogūnus - pomidorus - svogūnus.

  3. Stiklainiukus sudedame į puodą ir užpilame marinatu.

  4. Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius (bet ne iki pat viršaus, kad vandens iš puodo nepribėgtų į stiklainius) ir kaitiname 15 minučių. Tada stiklainius išimame ir užsukame.

Receptą atsiuntė Jūratė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Miltiniai blynai Želė tortas „Vasarėlė“ Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!