Greita paieška
Receptai
Draugai

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinoje
Rekomenduojame:
Įvertino 14 lankytojų

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 2 litrai
  • Želatina , 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 4 valgomieji šaukštai
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Pomidorai
  • Svogūnai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks. Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.

  2. Į stiklainiukus sluoksniais dedame svogūnus (supjaustytus pusžiedžiais), pomidorus (mažesnius visus, o didesnius, perpjautus pusiau), vėl svogūnus - pomidorus - svogūnus.

  3. Stiklainiukus sudedame į puodą ir užpilame marinatu.

  4. Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius (bet ne iki pat viršaus, kad vandens iš puodo nepribėgtų į stiklainius) ir kaitiname 15 minučių. Tada stiklainius išimame ir užsukame.

Receptą atsiuntė Jūratė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos širdelių guliašas Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!