Greita paieška
Receptai
Draugai

Pomidorų ir paprikų tyrsriubė

Pomidorų ir paprikų tyrsriubė
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Produktai 4 porcijoms
    3 pomidorai
    2 raudonos saldžiosios paprikos
    1 salieras
    1 poro baltoji dalis
    1 kubelis paukštienos sultinio
    1 1/2 litro vandens
    2 šviežių bazilikų šakelės
    1 šaukštas alyvų aliejaus
    keli bazilikų lapeliai
    žiupsnelis uoginės paprikos
    žiupsnelis druskos (jei reikia)

  2. 1. Daržoves nuplauname, supjaustome (išskyrus puse paprikos) ir 3-4 min. kepiname alyvų aliejuje.

    2. Sultinio kubelį ištirpiname vandenyje ir užviriname. Sudedame daržoves ir viriname 30 min.

    3. Likusią puse paprikos labai smulkiai sukapojame (degtuko galvutės dydžio gabalėliais).

    4. Sriubą sutriname mikseriu ir perkošiame. Suberiame kapotą papriką ir verdame dar 2 min. Jei reikia, pagardiname druska ir pipirais. Smulkintus bazilikų lapelius suberiame prieš pat patiekdami sriubą į stalą

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Vištienos širdelių guliašas Bulvės su grybais kaimiškai Cukinija žiemai "Donecko" Grybų padažas Vanilinis varškės apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!