Greita paieška
Receptai
Draugai

Pomidorų padažas

Pomidorų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Saliero stiebai , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Pomidorai, marinuoti , 2 skardinės
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Čiobreliai
  • Paprikos milteliai
  • Cukrus
  • Ančiuvių pasta
  • Vyno actas , 3 lašai
  • Pomidorų pasta , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite svogūną, salierą. Sudėkite į puodą. Įpilkite aliejaus, pabarstykite šiek tiek druskos ir ant labai mažos ugnies kaitinkite apie 15 minučių, kol viskas gerai suminkštės.

  2. Sutrinkite marinuotus pomidorus.

  3. Susmulkinkite česnaką ir dėkite į puodą. Kaitinkite apie minutę ir įdėkite dar žiupsnelį druskos, cukraus, raudonosios paprikos miltelių, čiobrelių, ančiuvių pastos ir kelis lašelius vyno acto.

  4. Padidinkite temperatūrą iki vidutinės ir maišydami kaitinkite 2 minutes. Skysčio turi nelikti.

  5. Įdėkite šaukštą pomidorų pastos, pamaišykite, pakaitinkite.

  6. Supilkite marinuotus smulkintus pomidorus ir petražoles.

  7. Įpilkite šiek tiek vandens. Leiskite užvrti, sumažinkite ugnį ir virkite 1,5 h. Vis pamaišykite.

  8. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Zuvu ikrai prie......... Laužo troškinys Žemaičių blynai su faršu Česnakinis padažas kebabams Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!