POMIDORŲ SULTYS
Pmidorai(pernokusių)druska;
pomidorus suplakame su kokteiline ir perkošiame per smulkų sietelį(kad paliktų sėkliukės ir žievelės);užviriname ir pagardiname trupučiu druskytės...supilstom į stiklainius ir...Skanaus :)galima panaudoti padažų ir sriubų ruošimui...
- Komentuoti

Penkiems litrams pomidoru sulciu deti viena sauksta druskos perkosti nereikja nes visos pomidoro dalys naudingos nulupti tik odele pakaitinti iki 80 pilti istiklainius uzdaryti .SKANAUS....

na ir as nekosiu,vyras sako kad labai skanios sultys gaunasi,jis kazkada dare jas pats

...bet suplaki ir nieko...

ar stovedamos neišsisluoksniuoja

jos tikrai netrugdo, ir atrodo daug tikroviskiau:))

tai gal sėkliukių nebelieka...;)nors jos ir nelabai trukdo :)))

as sutrinu kombainu ir niekada nekošiu :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųDžiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.
Rodyti kitą patarimą