Greita paieška
Receptai
Draugai

Porai su dešra alaus padaže

Porai su dešra alaus padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 8 porai, 1 l šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 1/2 stiklinės alaus, 250 g virtos dešros, 150 g aštraus fermentinio sūrio, pagal skonį druskos, maltų pipirų.

  2. Baltąsias porų dalis 15 min virti pasūdytame vandenyje. Paskui išgriebti ir vandeniui nuvarvėjus sudėti į riebalais išteptą ugniai atsparų indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasūdyti, paskaninti pipirais ir nuolat maišant pakaitinti, kol užvirs. Paruoštą padažą užpilti ant porų, ant viršaus sudėti supjaustytą plonais griežinėliais dešrą, apibarstyti rupiai tarkuotu fermentiniu sūriu ir 15 min kepti karštoje orkaitėje.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Citrinų pyragas Karališkosios kalmarų salotos Sluoksniuotos tuno salotos Cukinija žiemai "Donecko" Troškintos daržovės Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!