Greita paieška
Receptai
Draugai
Porai su dešra alaus padaže

Rekomenduojame:
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
8 porai, 1 l šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 1/2 stiklinės alaus, 250 g virtos dešros, 150 g aštraus fermentinio sūrio, pagal skonį druskos, maltų pipirų.
Baltąsias porų dalis 15 min virti pasūdytame vandenyje. Paskui išgriebti ir vandeniui nuvarvėjus sudėti į riebalais išteptą ugniai atsparų indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasūdyti, paskaninti pipirais ir nuolat maišant pakaitinti, kol užvirs. Paruoštą padažą užpilti ant porų, ant viršaus sudėti supjaustytą plonais griežinėliais dešrą, apibarstyti rupiai tarkuotu fermentiniu sūriu ir 15 min kepti karštoje orkaitėje.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!