Greita paieška
Receptai
Draugai

Porų sriuba

Porų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 l vandens,
    0,5 stiklinės viskio,
    400 g vištienos,
    2 porai,
    200 g jautienos,
    svogūnas,
    40 g džiovintų slyvų,
    šaukštelis džiovintų peletrūnų,
    50 g rūkytos šoninės,
    druskos,
    pipirų.

  2. Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnus, cukrų, sudėti vištieną, jautieną, šoninę ir palikti nakčiai. Slyvas vandenyje užmerkti. Kitą dieną į puodą su mėsa sudėti vieną supjaustytą porą, svogūną, įberti druskos, pipirų ir virti apie 2 valandas. Tada mėsą supjaustyti ir sudėti atgal į sriubą. Sudėti slyvas, kitą porą ir dar 10 minučių pavirti.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Tarkuotų bulvių virtinukai Zuvu ikrai prie......... Varškės pyragas su pudingu Troškintos kiaulienos kepenėlės Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!