Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūziška jautiena

Prancūziška jautiena
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. jautienos kulninės 500 g
    miltų 10 g
    maltų raudonųjų paprikų 3 g
    maltų juodųjų pipirų 1 g
    druskos 2 g
    jautienos sultinio 5 g
    raudonojo vynas 300 g
    ropinių svogūnų 100 g
    česnakų 20 g
    marinuotų agurkėlių 50 g
    pievagrybių 100 g

  2. Jautienos kulninę apvoliokite miltuose, apibarstykite prieskoniais ir kepkite alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Dėkite į skardą ir 30 min. troškinkite jautienos sultinyje, atskiestame vandeniu. Įpilkite raudonojo sauso vyno ir vėl troškinkite apie 1,5 val. – kol mėsa suminkštės. Tuomet sudėkite nepjaustytus mažus apkeptus svogūnus ir česnakus, pievagrybius, marinuotus agurkėlius ir patroškinkite dar 10 min. Kaip garnyras tinka šviežios virtos bulvytės. Tinka raudonasis sausas burgundiškas vynas.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Vištienos kepsniukai Česnakinis padažas kebabams Zrazai su trimis įdarais Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!