Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūziška svogūnų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 6 galvos
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Baltas vynas, sausas , 200 mililitrų
  • Vištienos sultinys , 600 mililitrų
  • Vorčesterio padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Prancūziškas batonas , 4 riekės
  • Sūris , 100 gramų
  • Konjakas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus ir česnaką, aliejų bei cukrų švelniai pakaitinkite ant viryklės. Maišykite ir gerai kaitinkite apie 10 minučių, kol suminkštės.

  2. Palikite ant labai mažos ugnies, tiesiog, kad būtų palaikoma šiluma.

  3. Į išvirtą sulltinį (geriausia kai jis natūralus) sudėkite padažą, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Sudėkite prieš tai pakaitintas daržoves ir kurį laiką pavirkite.

  4. Į tą laiką apskrudinkite batoną, sutarkuokite sūrį ir jo pabarstykite ant duonos riekės. Kai sūris ištirps, laikas baigti skrudinti.

  5. Prieš tiekiant įmaišykite konjaką, sriubą supilkite į pašildytas lėkštes ir ant viršaus uždėkite skrudintą batoną.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Gardus troškinys su dešrelėmis Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Žemaičių blynai su faršu Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!