Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūziškas kapučinas

Prancūziškas kapučinas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kava , 150 mililitrų
  • Apelsinų likeris , 40 mililitrų
  • Pienas, išplaktas , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite stiprios kavos. Pasaldinkite pagal skonį.

  2. Į paruoštą be drumzlių kavą supilkite stikliuką likerio ir šiek tiek išplakto pieno ant viršaus.

  3. Patiekite su gabalėliu apelsino cukato arba kitu skanumynu.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai1
Vardas

Labai skaniai skamba ,norėčiau tokios kavos ir buten šiandiena ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Cukinija žiemai "Donecko" Nugarinės šašlykas Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!