Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūziškas kisielius

Prancūziškas kisielius
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 300 mililitrų
  • Miltai , 200 gramų
  • Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Baltymai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dalis pieno užvirinama.

  2. Likęs pienas sumaišomas su miltais ir supilamas į verdantį pieną, dar įdedama cukraus ir verdama, kol sutirštėja.

  3. Ataušus, įdedama vanilės ir išplaktų baltymų. Viskas paliekama, kad sustingtų.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Purūs blyneliai Konservuotos cukinijos su paprika Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Virtos “gėlytės” Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!