Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūziškas kisielius

Prancūziškas kisielius
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 300 mililitrų
  • Miltai , 200 gramų
  • Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Baltymai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dalis pieno užvirinama.

  2. Likęs pienas sumaišomas su miltais ir supilamas į verdantį pieną, dar įdedama cukraus ir verdama, kol sutirštėja.

  3. Ataušus, įdedama vanilės ir išplaktų baltymų. Viskas paliekama, kad sustingtų.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Vištienos širdelių guliašas Troškintos kiaulienos kepenėlės Krevetės grietinėlės padaže Kiaulienos nugarinė su sūriu Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!