Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūziškas kisielius

Prancūziškas kisielius
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 300 mililitrų
  • Miltai , 200 gramų
  • Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Baltymai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dalis pieno užvirinama.

  2. Likęs pienas sumaišomas su miltais ir supilamas į verdantį pieną, dar įdedama cukraus ir verdama, kol sutirštėja.

  3. Ataušus, įdedama vanilės ir išplaktų baltymų. Viskas paliekama, kad sustingtų.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Pekino kopūstų salotos Kepta vištiena su ryžiais Mėsos troškinys su daržovėmis Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!