Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūziški pyragėliai "Canneles"

Prancūziški pyragėliai "Canneles"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas (riebus) , 2 litrai
  • Kvietiniai miltai , 100 gramų
  • Sviestas , 25 gramai
  • Kiaušiniai (2 baltymai, 2 tryniai) , 4 vienetai
  • Vanilės ankštis (susmulkinta) , 1 vienetas
  • Romas , 80 mililitrų
  • Cukrus , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į nedidelį puodą supilti riebų pieną, sudėti sviestą bei vanilę ir kaitinti ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Nedideliame dubenėlyje išplakti kiaušinius ir jų trynius. Tada supilti miltus bei cukrų ir vėl viską išmaišyti. Karštą pieną supiltį į dubenį su kiaušiniais, miltais ir cukrumi bei masę išplakti. Tešlai atvėsus, į ją supilti romą.

  2. Dubenįm kuriame yra paruošta tešlą apdengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą parai laiko.

  3. Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros. Sviestu ištepti kepimo formeles ir į jas supilti paruoštą tešlą, paliekant apie 1 cm iki formelės viršaus. Kepti pusė valandos. Perkelti skardą su kepimo formomis į žemesnę orkaitės pakopą ir kepti dar 30 minučių.

  4. Išimti groteles su pyragėliais iš orkaitės. Leisti kelias minutes atvėsti. Išimti pyragaičius iš kepimo formelių ir ragauti.


    Skanaus!

Čiop Čiop
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Virtos “gėlytės” Kepta žuvis marinate Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Purūs keksiukai Sojos pupelių kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!