Greita paieška
Receptai
Draugai

Punšas su vaisiais

Punšas su vaisiais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Konservuoti persikai , 150 gramų
  • Konservuoti ananasai , 150 gramų
  • Citrina , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Baltas romas , 200 mililitrų
  • Degtinė , 100 mililitrų
  • Vynas , 750 mililitrų
  • Ledukai , 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vaisius šiek tiek pasmulkiname ir sudedame į dubenį. Užpilame sultimis nuo konservuotų vaisių.

  2. Pilame citrinos sultis, degtinę ir romą.

  3. Dedame ledukus į punčą ir punčą dedame į šaldytuvą valandai laiko.

  4. Preiš patiekdami pilame putojantį vyną.

Receptą atsiuntė Rimgailė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Paprikų ir pomidorų salotos Dešrelės su bulvėmis Virti briuselio kopūstai su sviestu Kiaulienos nugarinė su sūriu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!