Greita paieška
Receptai
Draugai

Pupelių – silkės užkandis

Pupelių – silkės užkandis
Pupelių – silkės užkandis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pupelės , 250 gramų
  • Silkės filė , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Citrinos rūgštis , 1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pupeles iš vakaro pamerkti ir išvirti pasūdytame vandeny. Silkę išmirkyti, nulupti, išrinkti kaulelius (jei filė – paprasčiau), smulkiai supjaustyti, pabarstyti cukrumi, pašlakstyti citrinos sultimis ir palikti porai valandų.

  2. Galima į silkę įpjaustyti svogūną. Tada sumaišyti su atvėsusiomis pupelėmis. Padažą paruošti iš aliejaus ir garstyčių, juo palaistyti užkandį

Receptą atsiuntė Meda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Mėsos troškinys su daržovėmis Vištienos širdelių guliašas Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!