Greita paieška
Receptai
Draugai
Pupelių – silkės užkandis
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Pupelės , 250 gramų
- Silkės filė , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Cukrus , 1 žiupsnelis
- Citrinos rūgštis , 1 arbatinis šaukštelis
- Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Pupeles iš vakaro pamerkti ir išvirti pasūdytame vandeny. Silkę išmirkyti, nulupti, išrinkti kaulelius (jei filė – paprasčiau), smulkiai supjaustyti, pabarstyti cukrumi, pašlakstyti citrinos sultimis ir palikti porai valandų.
Galima į silkę įpjaustyti svogūną. Tada sumaišyti su atvėsusiomis pupelėmis. Padažą paruošti iš aliejaus ir garstyčių, juo palaistyti užkandį
Receptą atsiuntė Meda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!