Greita paieška
Receptai
Draugai

Pupelių sriuba

Pupelių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šparaginės pupelės , 200 gramų
  • Balto vyno , 100 mililitrų
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlės , 100 mililitrų
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Žalumynai
  • Jogurtas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagines pupeles nuplaukite ir apie 10 min. pavirkite sūdytame vandenyje. Nuovirą perkoškite ir supilkite į puodą.

  2. Nuvarvintas pupeles susmulkinkite ir sumeskite į puodą su nuoviru. Ten pat supilkite vyną, grietinėlę, sudėkite sviestą, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir virkite ant mažos ugnies apie 30 min.

  3. Išvirtą sriubą išsukite elektriniu plakikliu, paskaninkite citrinų sultimis ir jogurtu. Tiekite apibarsčiusi kapotais žalumynais su baltos duonos skrebučiais.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Grybų padažas Purūs blyneliai Koldūnai iš kukurūzų miltų Keksiukai su spanguolėmis Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!