Greita paieška
Receptai
Draugai

Purūs blyneliai

Purūs blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti su šakute kiaušinį.

  2. Į kiaušinio plakinį įmaišyti cukrų, druską ir nugesintą sodą. Į šaukštelį su soda įpilkite kelis lašus acto, kad soda nusiputotų.

  3. Įmaišyti aliejų, medų ir miltus.

  4. Kepti įkaitintoje keptuvėje.

  5. Apkepti kiekvieną blyną po 2 min. iš abiejų pusių. Blynus versti tik 1 kartą, nes jei vartysite, subliukš ir nebus tokie purūs.

  6. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Dainora
Komentarai3
Moka

ar reikia pieno ?? labai jau viskas tirsta cia !

Masa

O tai pieno ar vandens nereikia?

Vilte

o kokios sodos reikia?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotos vištienos blauzdelės Žemaičių blynai su faršu Strimelių salotos studentiski bulviniai blyneliai Tradicinis avienos šašlykas Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!