Greita paieška
Receptai
Draugai

Purūs blyneliai

Purūs blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti su šakute kiaušinį.

  2. Į kiaušinio plakinį įmaišyti cukrų, druską ir nugesintą sodą. Į šaukštelį su soda įpilkite kelis lašus acto, kad soda nusiputotų.

  3. Įmaišyti aliejų, medų ir miltus.

  4. Kepti įkaitintoje keptuvėje.

  5. Apkepti kiekvieną blyną po 2 min. iš abiejų pusių. Blynus versti tik 1 kartą, nes jei vartysite, subliukš ir nebus tokie purūs.

  6. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Dainora
Komentarai3
Moka

ar reikia pieno ?? labai jau viskas tirsta cia !

Masa

O tai pieno ar vandens nereikia?

Vilte

o kokios sodos reikia?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Salotos su lašiša Troškintos kiaulienos kepenėlės Kotletai su varške Lietiniai su dešrelėmis Desertas "Tiramisu"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!