Greita paieška
Receptai
Draugai

Purūs blyneliai

Purūs blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti su šakute kiaušinį.

  2. Į kiaušinio plakinį įmaišyti cukrų, druską ir nugesintą sodą. Į šaukštelį su soda įpilkite kelis lašus acto, kad soda nusiputotų.

  3. Įmaišyti aliejų, medų ir miltus.

  4. Kepti įkaitintoje keptuvėje.

  5. Apkepti kiekvieną blyną po 2 min. iš abiejų pusių. Blynus versti tik 1 kartą, nes jei vartysite, subliukš ir nebus tokie purūs.

  6. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Dainora
Komentarai3
Moka

ar reikia pieno ?? labai jau viskas tirsta cia !

Masa

O tai pieno ar vandens nereikia?

Vilte

o kokios sodos reikia?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Salotos su lašiša Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Naminė pica Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!