Greita paieška
Receptai
Draugai

Purūs pasukų blyneliai

Purūs pasukų blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pasukos , 0,5 litro
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Aliejus , 0,3 stiklinės
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.

  2. Supilti pasukas (gali būti natūralaus skonio ar su avietėmis, slyvomis), aliejų, gerai išmaišyti.

  3. Suberti miltus ir kepimo miltelius.
    Išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.

  4. Kepti sausoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Vermutas su toniku Krevetės grietinėlės padaže Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!