Greita paieška
Receptai
Draugai

Purūs pasukų blyneliai

Purūs pasukų blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pasukos , 0,5 litro
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Aliejus , 0,3 stiklinės
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.

  2. Supilti pasukas (gali būti natūralaus skonio ar su avietėmis, slyvomis), aliejų, gerai išmaišyti.

  3. Suberti miltus ir kepimo miltelius.
    Išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.

  4. Kepti sausoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Silkė su cinamonu Žemaičių blynai su faršu Paprasta žuvienė Maltos vištienos Kijevo kotletai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!