Greita paieška
Receptai
Draugai
Purūs pasukų blyneliai
Kategorijos:
Kiti blynai, Blynai, sklindžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Pasukos , 0,5 litro
- Miltai , 1 stiklinė
- Kiaušinai , 2 vienetai
- Aliejus , 0,3 stiklinės
- Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Supilti pasukas (gali būti natūralaus skonio ar su avietėmis, slyvomis), aliejų, gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.
Išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.Kepti sausoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.
Receptą atsiuntė Valerija
Gairės:
purūs blynai, blyneliai
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!