Greita paieška
Receptai
Draugai

Purus varškės apkepas su kriaušėmis

Purus varškės apkepas su kriaušėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kriaušės , 1 vienetas
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Manų kruopas užpilkite karštu pienu ir palaikykite, kol išbrinks.

  2. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos.

  3. Trynius išplakite su cukrumi.

  4. Į trynius įmaišykite varškę, manus ir kubeliais supjaustytą kriaušę.

  5. Po to įmaišykite baltymus.

  6. Sudėkite į kepimo skardą ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.

  7. Kepkite apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė Gintė
Komentarai1
yg

nu nebloga turetu but kiausiniene

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Želė tortas „Vasarėlė“ Sluoksniuotos tuno salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!