Greita paieška
Receptai
Draugai

Purus varškės apkepas su kriaušėmis

Purus varškės apkepas su kriaušėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kriaušės , 1 vienetas
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Manų kruopas užpilkite karštu pienu ir palaikykite, kol išbrinks.

  2. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos.

  3. Trynius išplakite su cukrumi.

  4. Į trynius įmaišykite varškę, manus ir kubeliais supjaustytą kriaušę.

  5. Po to įmaišykite baltymus.

  6. Sudėkite į kepimo skardą ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.

  7. Kepkite apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė Gintė
Komentarai1
yg

nu nebloga turetu but kiausiniene

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Virti briuselio kopūstai su sviestu Faršu įdarytos paprikos Keksiukai su spanguolėmis Sumuštinukai su lašiša ir citrina Karališka kava
Reklama
Prisijunk prie mūsų!