Greita paieška
Receptai
Draugai

Purus varškės apkepas su kriaušėmis

Purus varškės apkepas su kriaušėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kriaušės , 1 vienetas
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Manų kruopas užpilkite karštu pienu ir palaikykite, kol išbrinks.

  2. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos.

  3. Trynius išplakite su cukrumi.

  4. Į trynius įmaišykite varškę, manus ir kubeliais supjaustytą kriaušę.

  5. Po to įmaišykite baltymus.

  6. Sudėkite į kepimo skardą ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.

  7. Kepkite apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė Gintė
Komentarai1
yg

nu nebloga turetu but kiausiniene

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ypatingieji kotletai Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Čenakai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!