Greita paieška
Receptai
Draugai

Pūsti jogurtiniai blyneliai

Pūsti jogurtiniai blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2,5 stiklinės
  • Jogurtas, natūralus , 0,5 litro
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį supilkite jogurtą, sudėti kepimo miltelus ir gerai maišyti tol, kol jogurte pasimatys burbuliukais.

  2. Kiaušinius lengvai išplakite su cukrumi. Tada į plakinį supilkite jogurtą, sudėkite druską ir ,plakant, suberti miltus (tešlą turi būti tiršta).

  3. Į įkaitintą keptuvę šaukštu dėti tešlą ir kepti blynus iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Miltiniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Šašlykas ruoštas majoneze Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!