Greita paieška
Receptai
Draugai

Pūsti jogurtiniai blyneliai

Pūsti jogurtiniai blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2,5 stiklinės
  • Jogurtas, natūralus , 0,5 litro
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį supilkite jogurtą, sudėti kepimo miltelus ir gerai maišyti tol, kol jogurte pasimatys burbuliukais.

  2. Kiaušinius lengvai išplakite su cukrumi. Tada į plakinį supilkite jogurtą, sudėkite druską ir ,plakant, suberti miltus (tešlą turi būti tiršta).

  3. Į įkaitintą keptuvę šaukštu dėti tešlą ir kepti blynus iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Žuvienė iš upėtakio Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!