Greita paieška
Receptai
Draugai
Putpelės kiaušinių prisirijusi lydeka
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
- Morkos , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Sviestas , 50 gramų
- Putpelių kiaušiniai , 8 vienetai
- Batonas , 2 riekės
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Citrininiai žuvies prieskoniai , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
- Lydeka , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Nuskustai lydekai aš nupjaunu galvą, nudiriu odą.
Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar svieste su svogūnu pakepintą morką.
Įberiu druskos, prieskonių.
Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką.
Naują lydekos ,,kūną'' prisiuvu prie galvos, įvynioju į marlę ir verdu nepilnai apsemtą apie 30 min. vandenyje, pagardintame citrininiais žuvies prieskoniais. Papuošiu daržovėmis ir citrina.
Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!