Greita paieška
Receptai
Draugai

Putpelės kiaušinių prisirijusi lydeka

Putpelės kiaušinių prisirijusi lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Sviestas , 50 gramų
  • Putpelių kiaušiniai , 8 vienetai
  • Batonas , 2 riekės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrininiai žuvies prieskoniai , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Lydeka , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskustai lydekai aš nupjaunu galvą, nudiriu odą.

  2. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar svieste su svogūnu pakepintą morką.

  3. Įberiu druskos, prieskonių.

  4. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką.

  5. Naują lydekos ,,kūną'' prisiuvu prie galvos, įvynioju į marlę ir verdu nepilnai apsemtą apie 30 min. vandenyje, pagardintame citrininiais žuvies prieskoniais. Papuošiu daržovėmis ir citrina.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Pikantiški vištienos kepsneliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Kugelis su cukinija Virtos “gėlytės” Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!