Greita paieška
Receptai
Draugai

Putpelės kiaušinių prisirijusi lydeka

Putpelės kiaušinių prisirijusi lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Sviestas , 50 gramų
  • Putpelių kiaušiniai , 8 vienetai
  • Batonas , 2 riekės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrininiai žuvies prieskoniai , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Lydeka , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskustai lydekai aš nupjaunu galvą, nudiriu odą.

  2. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar svieste su svogūnu pakepintą morką.

  3. Įberiu druskos, prieskonių.

  4. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką.

  5. Naują lydekos ,,kūną'' prisiuvu prie galvos, įvynioju į marlę ir verdu nepilnai apsemtą apie 30 min. vandenyje, pagardintame citrininiais žuvies prieskoniais. Papuošiu daržovėmis ir citrina.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis Sluoksniuotos tuno salotos Virtos “gėlytės” Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!