Greita paieška
Receptai
Draugai

Putpelių mėsos apkepas

Putpelių mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Putpelė , 1 vienetas
  • Vištienos filė , 200 gramų
  • Kiaušinio baltymai , 1 vienetas
  • Ančių kepenėlių paštetas , 20 gramų
  • Brendis , 20 gramų
  • Mėlynosios vynuogės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Česnakai , 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Putpelę išdorokite, nuo mėsos nuimkite odą, nuo kaulų nugrandykite mėsą ir ją sumalkite.

  2. Sudėkite visus išvardytus produktus, supilkite brendį ir masę dėkite į keptuvę. Kepkite keptuvėje apie 25 min ir dar apie 15 min orkaitėje.

  3. Iš mėlynųjų ir žaliųjų vynuogių išimkite kauliukus. Uogas pašildykite keptuvėje su sviestu. Česnakus naudokite patiekalui papuošti – perpjovę pusiau iškepkite juos riebaluose. Patiekalą pagardinkite šalavijo lapeliu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Virtų bulvių cepelinai su mėsa Paprasta žuvienė Folijoje kepta vištiena Raugintų kopūstų sriuba Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!