Greita paieška
Receptai
Draugai

Putpelių mėsos apkepas

Putpelių mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Putpelė , 1 vienetas
  • Vištienos filė , 200 gramų
  • Kiaušinio baltymai , 1 vienetas
  • Ančių kepenėlių paštetas , 20 gramų
  • Brendis , 20 gramų
  • Mėlynosios vynuogės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Česnakai , 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Putpelę išdorokite, nuo mėsos nuimkite odą, nuo kaulų nugrandykite mėsą ir ją sumalkite.

  2. Sudėkite visus išvardytus produktus, supilkite brendį ir masę dėkite į keptuvę. Kepkite keptuvėje apie 25 min ir dar apie 15 min orkaitėje.

  3. Iš mėlynųjų ir žaliųjų vynuogių išimkite kauliukus. Uogas pašildykite keptuvėje su sviestu. Česnakus naudokite patiekalui papuošti – perpjovę pusiau iškepkite juos riebaluose. Patiekalą pagardinkite šalavijo lapeliu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Sluoksniuotos tuno salotos Paprikų ir pomidorų salotos Naminė pica Slyvų kompotas Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!