Greita paieška
Receptai
Draugai

Putpelių mėsos apkepas

Putpelių mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Putpelė , 1 vienetas
  • Vištienos filė , 200 gramų
  • Kiaušinio baltymai , 1 vienetas
  • Ančių kepenėlių paštetas , 20 gramų
  • Brendis , 20 gramų
  • Mėlynosios vynuogės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Česnakai , 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Putpelę išdorokite, nuo mėsos nuimkite odą, nuo kaulų nugrandykite mėsą ir ją sumalkite.

  2. Sudėkite visus išvardytus produktus, supilkite brendį ir masę dėkite į keptuvę. Kepkite keptuvėje apie 25 min ir dar apie 15 min orkaitėje.

  3. Iš mėlynųjų ir žaliųjų vynuogių išimkite kauliukus. Uogas pašildykite keptuvėje su sviestu. Česnakus naudokite patiekalui papuošti – perpjovę pusiau iškepkite juos riebaluose. Patiekalą pagardinkite šalavijo lapeliu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Burokėlių mišrainė su majonezu Čenakai Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!