Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragaičiai su kopūstais VERZERE

Pyragaičiai su kopūstais VERZERE
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Augalinis aliejus , 0,5 stiklinės
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušinio trynys , 1 vienetas
Įdarui:
  • Rauginti kopūstai , 2 stiklinės
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą.
    Tada uždenkite tešlą rankšluosčiu ir leiskite jai pastovėti 20 - 25 minutes.

  2. Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių.
    Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.

  3. Tešlą padalinkite į 14 - 15 vienetų.

  4. Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį.
    Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite.
    Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
    Viršų aptepkite išplaktu tryniu.

  5. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karališkosios kalmarų salotos Nugarinės šašlykas Citrinų pyragas Keksiukai su spanguolėmis Marinuota strimele Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!